Uutislistaukseen

Päivitystauko: Lukkari siirtyy uuteen versioon pääsiäisen jälkeen

Lukkarin Liferay-alusta päivitetään uuteen versioon ennen pääsiäistä. Versiopäivitys on välttämätön, koska nykyisen version tuki päättyy. Versiopäivityksen takia viikolla 10 ja 14 on päivitystauko Lukkari-sivustoilla. 

Lukkarin Liferay-alusta päivitetään. Versiopäivitys on välttämätön, koska nykyisen version tuki päättyy. Versiopäivityksen takia on kahta päivitystaukoa Lukkari-sivustoilla. 

  • Päivitystaon aikana Lukkari-sivustoja ei saa ylläpitää. Jos vastoin tätä ohjetta Lukkari-sivustoa päivitettäisiin katkon aikana, muutokset eivät näkyisi sivustolla enää seuraavalla viikolla. Lukkari-sivuston päivittäminen päivitystauon aikana häiritsisi myös alustan kehitystyötä.
  • Päivitystauon aikana myöskään Katrinasta ja Primestä ei siirry tapahtumatietoja Lukkari-sivustolle. Päivitykset Katrinaan ja Primeen, joiden halutaan siirtyvän Lukkari-sivustolle, tulee tehdä ennen Lukkarin päivitystaukoa tai sen jälkeen.
  • Päivityksen yhteydessä poistetaan kaikki käyttäjäoikeudet, jotka eivät ole kirjautuneet sivustolle puoleen vuoteen.
  • Lukkarin lomakkeet suljetaan päivitystaukojen ajaksi. Lomakkeet poistuvat vain näkyvistä sivustoilla. 

Päivitystauon aikana toimittaja suorittaa siivoustoimia Lukkarissa. Itse versiopäivitys tapahtuu viikolla 14, toisen päivityskatkon aikana.

Ensimmäinen päivitystauko, viikolla 10, on ohi.

Uutinen on päivitetty 8.3.

Rita Alarinta
Rita Alarinta
Tuoteomistaja
040 139 6128
Julia Lundell
Julia Lundell
Tuotepäällikkö

Suuri kiinnostukseni tällä hetkellä on ratsastus ja hevoset. Perheeseen kuuluu kolme lasta ja kaksi kissaa. Lähistöllä asuu aikuinen tytär ja lapsenlapsi.

7.2.2024 10.45