Tapahtumien hallinta Lukkarissa

Tapahtumia ylläpidetään Lukkarin vasemmasta ylläpitovalikosta. Tapahtuma voi olla yksipäiväinen tai monipäiväinen, kertaluonteinen tai toistuva.

Tapahtumien luomisesta katso myös tulostettavat ohjeet Lukkaria vähemmän käyttäneille.

Huom! Jos seurakunnassasi on otettu käyttöön tapahtumien ylläpitorajapinta ja tapahtumat siirtyvät Katrinasta tai Primestä suoraan Lukkariin, myös tapahtuman tietojen muokkaus tulee tehdä Katrinassa tai Primessä.

Myös kuvat siirtyvät Lukkarin tapahtumakalenteriin sekä Katrinasta että Primestä. Jos siis Katrinan tai Primen rajapinta on otettu käyttöön, kuvat täytyy lisätä tapahtumiin Katrinassa/Primessä, ei enää Lukkarin tapahtumahallinnassa.

Tapahtuman merkitseminen striimi- tai hybriditapahtumaksi onnistuu vain tapahtumissa, jotka on luotu Lukkarin omassa tapahtumahallinnassa tai Katrinassa. Jos siis seurakunnassa on käytössä Primen rajapinta ja striimien merkitseminen halutaan ottaa käyttöön, tapahtumat täytyy poikkeuksellisesti luoda Lukkarissa. Toinen vaihtoehto on jatkaa tapahtumien luontia vanhaan malliin ja odottaa Primen mahdollista päivitystä.