Lukkari-tuki – sinua varten

Lukkarituki vastailee sinua askarruttaviin kysymyksiin Itsepalvelupisteen kauttaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Vastaamme sinulle heti, kun meillä on tarjota ratkaisu, vastaus ja tukea. Muista täyttää kaikki tukilomakkeen kentät. Mitä paremmin kuvaat meille ongelmasi, sitä nopeammin voimme sen ratkaista. 

Tuki vastailee pääsääntöisesti päivittäin arkisin.

Voit myös saada vertaistukea ja vinkkejä Lukkarin käyttöön muiden seurakuntien työntekijöiltä liittymällä Teamsissa Lukkarin tekijät / Klockarenproducenter -tiimiinLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Katso myös usein kysytyt kysymykset Lukkarin ylläpidosta.

Tässä voit anonyymisti ilmoittaa puutteista Lukkari-ohjeessa tai antaa Lukkari-tuelle palautetta tai kehitystoiveita. 

Tuki ulkosuomalaisille seurakunnille

Mikäli seurakuntaorganisaatiolla ei ole z-tunnusta, eikä siksi voi lähettää viestiä ipp:n kautta, niin voi lähettää viestiä IT-tuen sähköpostille (it-tuki.kirkko@evl.fi) otsikolla "Lukkari". Viestit ohjautuvat meille hitaammin mutta tulevat silti perille.

Raportoidut bugit ja kehitystoiveet

Lukkarin taustajärjestelmä Liferay päivitetään uuteen 7.4-versioon 2023–24. Tänä aikana ei tehdä kehitystyötä nykyiselle Lukkari-toteutukselle, mutta otamme siitä huolimatta mielellämme vastaan kehitysideoita ja toivomuksia IPP:n kautta. Myös teknisistä vioista kannattaa aina raportoida. Vakavia bugeja korjataan harkitusti myös kehitystauon aikana.

Bugit ja kehitystoiveet -sivulta näet, mitkä asiat ovat jo kehitystiimin tiedossa. Ennen oman ehdotuksen lähettämistä voit tarkistaa listalta, onko joku muu jo ehtinyt siitä raportoida.

Turhautunut mies koneen äärellä.

Andreas Cederberg

Lukkari-tuki

Eva Holm

Lukkari-tuki

Kalevi Koistinen

Lukkari-tuki

Anne Kähäri

Lukkari-tuki

Anne Ohls

Lukkari-tuki